Apropå kläder...

Jag skrev ju nåt om vilken stil det är jag letar efter hos min klänning. Och så idag när jag var på shoppingrunda sprang jag rakt på märket som står för precis de där sakerna.

Odd Molly Så klart!

Nu gäller det bara att Molly ser till att producera en massa klänningar, blusar och kjolar framöver.

Den här kjolen till exempel. Eller nåt liknande.Fler fula klänningar i brist på snygga

 Ingen av de här är fina till exempel.
 Här har de till och med försökt få modellen att se ut som om hon tycker om klänningen fast man ser hur ful hon t ycker den är.

 Den här är verkligen jätteful men kostar ändå 10 000 spänn. Jag fattar inte!? 

Brudklänning

Jag håller på och kollar på klänningar på nätet till förbannelse och det enda jag kommer fram till är att: Gud vad folk har fula klänningar på sig när de gifter sig!

 

Jag menar, hur ser de ut egentlien? Det är glansigt, broderat, pärlor, rysch och pysch och helt enkelt bara tråkiga osexiga och trista former. De flesta har lika fula klänningar som de har i 80-talsfilmen Fyra bröllop och en begravning. Den gick förövrigt på teve i dag och eftersom jag satt ensam hemma såg jag den.Därav inspirationen till att kolla på klänningar.

Det blir mer och mer tydligt att det egentligen inte är en bröllopsklänning jag vill ha.

Men vad sjutton är det för klänning då? kanske någon undrar. Det undrar jag också...

Finns det klänningar som både är i empire-snitt och ändå ser lite rockabilly ut samtidigt som de har ett sken av mystik och nationalromantik över sig?I så fall ska jag gifta mig i en sån.

Ja, och så ska de finnas i min storlek också... det kanske är det största problemet och den egentliga anledningen till att jag redan gett upp om jag ska vara riktigt ärlig mot mig själv.


Planerna ligger på is

Ja, vi har knappt pratat bröllop de senaste veckorna. Förutom att jag verkar få kalla fötter (inte för att leva resten av mitt liv med Honom, utan för att ordna en fest och ceremoni och stå där och se vacker ut och riskera att alla har tråkigt och inget blir som jag vill ändå) har också svärmor svept in i livet och gjort allt surt för oss igen.
Det går liksom inte förklara, men just nu känns det inget kul alls. Jag försöker se det som att det är en sak mellan henne och Honom, men så klart påverkar det vår syn på framtiden.
Dessutom bor vi i en lägenhet som är 30 grader varm dygnet runt och där luften står still. Det tär både på vårt humör och vårt förhållande. Men nu ska vi ha två veckors semester ihop och åka till vackra småland. Jag hoppas vi får ork att tänka på framtiden igen, får lust att planera och kanske till och med bokar in något ställe att ha både ceremonin och festen. 

RSS 2.0