Mystik

Mystik


Kan inte låta bli att känna mig som en ytlig bimbo när jag bloggar om bröllopet. Jag kanske ska sluta kritisera andra bloggar där jag tycker att blivande brudar låter fjolliga, alldeles för styrda av traditioner och konventioner och framförallt pinsamt gullipluttiga. Känner att även jag låter så, även om det inte är det jag menar.
Hur som helst, för att vara lite  ytlig så har jag börjat komma fram till vilken stil jag är ute efter i kläder och tillbehör. Har dock inget namn på den, men kanske kan några bilder tala för sig själva. Nu är det kanske inte så att jag vill ha just svart flor, men ljuset och stämningen är rätt i den här bilden.

Nästan på gång

I går var vi i Småland. Svängde förbi Lövhult för att även Han skulle få se och tycka till. Han gillade kapellet på en gång, medan jag fortfarande vill att vigseln ska vara utanför, alternativt i en skogsglänta i närheten. Men vi vet ju inte ens om prällen går med på det.

Kollade in festlokalen som verkar praktiskt, men rätt sliten och tråkigt. Så nu funderar jag på hur vi ska kunna göra den passande för just vår fest.
Men mycket blir nog bättre bara vi får på dukar på borden, rätt dofter från köket och musik i högtalarna. 
Vi bokade inte lokalen än, men funderar på att göra det snart.

Hela vägen hem pratade vi låtval och möblering och kläder inför bröllopet. Nu börjar det kännas roligt igen. Det gick till och med att stanna till hos svärmor en sväng utan att vi blev utkastade eller att något annat psyko hände.

RSS 2.0